skip to Main Content

Талановитих учнів запрошують у фізико-математичний пришкільний табір

У Вінницькому фізико-математичному ліцеї №17 з 1 по 14 серпня пройде традиційна літня фізико-математично-інформатична школа для учнів 7-10 класів (станом на 2022/2023 н.р), які показали високі та перспективні результати на предметних олімпіадах та конкурсах із згаданих предметів. Її влаштовують Вінницька міська рада і Департамент освіти міської ради. Про це повідомив координатор школи, народний учитель Юрій Пасіхов. Школа працюватиме в режимі пришкільного табору. Заняття проводитимуть кваліфіковані вчителі ВФМЛ №17 і запрошені викладачі-волонтери з закладів вищої освіти м. Вінниці та інших регіонів України, фахівці з IT-компаній.


Участь в школі для учнів безкоштовна, вони забезпечуються харчуванням та педагогічним супроводом з виконанням всіх правил безпеки.
-Якщо ваші діти (звертаюся до вінничан) мають успіхи в вивченні вказаних предметів та бажають поглибити свої знання – пишіть на пошту pasichov@edu.vn.ua (Юрій Пасіхов). Пам’ятаємо, що знання наших дітей – неоцінений внесок в нашу перемогу, – інформують організатори.
Фелікс ЖАНІН, “Січ Ньюс”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top