skip to Main Content

Репер Ярмак, який пішов добровольцем, розповів про брак бійців у ЗСУ

Відомий український виконавець YARMAK (Олександр Ярмак) поділився своїми думками щодо чоловіків, які ухиляються від мобілізації. Сам він, будучи добровольцем ЗСУ з перших днів війни, прагне стати прикладом для інших та підкреслює важливість захисту рідної країни.

Я не відчуваю зневаги до тих, хто боїться, – стверджує чоловік. – Навпаки, я роблю все можливе, щоб своїми словами та вчинками мотивувати їх подолати страх. Ми вже пройшли той етап, коли не було дронів, коли в них ніхто не вірив. Зараз у нас є все необхідне: дрони, зброя, бойовий дух. Нам лише не вистачає людей.

Співак також поділився власним досвідом перебування на фронті, наголосивши на важливості пильності та обережності.

На війні все може статися раптово, – розповідає YARMAK. – Неможливо передбачити, куди полетять снаряди чи бомби. У мене було кілька моментів, коли життя висіло на волосині. Якісь сили мене оберігали. Адже, якби я затримався на місці буквально на 30 секунд, все могло б закінчитися трагічно. Тому ми намагаємося не помилятися і ставитися до цього, як до роботи.

YARMAK закликає всіх чоловіків, які здатні тримати зброю в руках, не тікати від мобілізації, а стати на захист України. Їхня мужність та самовіддача допоможуть наблизити перемогу над ворогом.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top