skip to Main Content

Результати ракетного удару росіян по Україні

Щонайменше дві людини загинули, 33 постраждали та четверо осіб можуть перебувати під завалами. Вранці, восьмого січня, росія нанесла чергового ракетного удару по низці областей України.

Сьогодні вранці російські окупанти атакували ракетами чотири регіони України. Одна людина загинула, є потерпілі, – повідомив глава МВС Ігор Клименко.

Зокрема, у місті Запоріжжя рятувальники та поліцейські працюють на шести локаціях – ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали.

У Дніпропетровській області у місті Новомосковськ вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких четверо дітей. Пошкоджені житлові будинки.

У Криворізькому районі зруйнований приватний будинок, одна людина загинула. Також знищений приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Крім того, пошкоджень зазнав торговельно-розважальний центр.

Росіяни, за попередніми даними, завдали щонайменше 4 удари по Харкову: пошкоджені підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Також окупанти атакували місто Зміїв – зруйнований приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Кілька вибухів пролунало у Хмельницькій області. За даними обладміністрації, під час повітряної тривоги в межах Хмельницької області сили ППО збили дві ракети.

Разом із тим, противник завдав удари по об’єктах інфраструктури області.

Виникла пожежа, яку локалізують підрозділи ДСНС. За словами Клименка, на місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські, дані щодо потерплих уточнюються. Проте вже стало відомо про двох загиблих людей.

Пізніше, за оновленими даними, заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба повідомив, що на Хмельниччині є один загиблий.

Восьме січня. Ворог випустив десятки ракет по мирним містам та селам України. Станом на зараз 33 людини постраждали, двоє людей загинуло. Триває ліквідація наслідків обстрілу.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top