skip to Main Content

Робота без досвіду: ТОП-10 пропозицій для вінничан

Під час пошуку роботи чи не кожен зіштовхується з проблемою необхідності чималого обсягу досвіду в обраній сфері. Категорії таких людей починаються зі старшокласників, студентів і аж до мам в декреті. Сьогодення внесло багато своїх корективів, зокрема й у ринок праці.  Все ж проблемою сучасності досі залишається складність набуття досвіду за фахом. Навіть попри практику, яку влаштовують університети, молодим людям важко реалізуватися в своїй ніші. Адже чи не кожен роботодавець прагне долучати до своєї команди лише професіоналів.

Та все ж досвід потрібен, тому час починати. Журналістка «СічНьюз» підготувала ТОП – 10 вакансій без досвіду роботи та з відносно хорошою заробітною платою.

За даними сайту Robota.ua та у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на першому місці розміщується посада військовослужбовця ЗСУ з запропонованим доходом від 20100 – 120100 ₴.

На другій сходинці розглянемо посаду менеджера по роботі з клієнтами. На певних вакансіях пропонують від 21000 до 45000 ₴.

Далі йдуть посада вантажника та менеджера з продажу. На цих вакансіях прогнозований дохід становить від 15000 – 40000 ₴ + ставки, відсотки та відрядна оплата праці (у вантажників).

Наступну, п’яту, сходинку займає вакантне місце оператора контакт-центру у банку. Прогнозований дохід становитиме 19500 ₴. Ось різноробочий на виробництві може отримати  14000 – 22000 ₴.

На крайніх щаблях нашого ТОПу розмістилися посади помічника керівника, адміністратора, продавця-консультанта, касира та кухаря. Заробіток у запропонованих вакансій посередній – 10000 – 20000 ₴.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top