skip to Main Content

«Сакура» запрошує бажаючих займатися єдиноборствами

У червні цього року спортклуб єдиноборств «Сакура» підписав угоду про співпрацю із Вінницькою міською організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», яку очолює Едуард Михайлов. Він діє на території КСК «Маяк» Вінниці.   

У «Сакурі» розвивають бокс, боротьбу, дзюдо, самбо, кікбоксинг, тайський бокс та інші види єдиноборств. Зі спортсменами займаються професіональні наставники. Приміром, Анатолій Гаврілов працював із Василем Ломаченко та Олександром Усиком, відомими боксерами в Ірані та Великій Британії. А Леонід Кулаковський регулярно готує призерів міжнародних змагань і тхеквондо (ВТФ).

Клуб «Сакура» працює із 2013 року. За цей час його вихованці регулярно піднімалися на п’єдестал пошани на всеукраїнських змаганнях із різних видів єдиноборств. Готували у «Сакурі» й призерів чемпіонатів Європи і світу з неолімпійських видів спорту – кікбоксингу і тайського боксу.   

Окрім відомих спортсменів, там навчають і початківців у дитячих секціях. Також є тренування із фітнесу та інших видів рухової активності, що може зацікавити жінок.

Довідка

Клуб єдиноборств «Сакура» діє  за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 28 (вхід в аквапарк, 3 поверх). Телефони: 063-824-38-87, 098-816-61-94.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top