skip to Main Content

Хто допоможе знайти 22-річного Юрія Шаталюка, отримає тисячу доларів

Минулого тижня 22-річний житель Вінниці Юрій Шаталюк пішов з дому, але досі не повернувся. Протягом тижня тривають пошуки молодого чоловіка, який востаннє був помічений увечері на міському пляжі “Хімік”.

Мати Юрія Шаталюка опублікувала звернення до свого сина у сподіванні, що він його прочитає та повернеться додому. Вона наголошує на тому, що родина чекає на нього з нетерпінням та готова надати підтримку і допомогу в будь-який час. За інформацією, отриманою від матері зниклого хлопця, Юрій вирушив з дому в день свого зникнення з гарним настроєм і планом провести час зі своєю дівчиною.

Камери спостереження зафіксували його в магазині, де він купував воду. Далі він направлявся на пляж “Хімік”. Проте після цього не було отримано жодних слідів про йподальші дії або знахідок – таких, як його сумка чи телефон.

Батьки зазначають, що їхні стосунки з сином були нормальними, і Юрій мав плани на майбутнє, включаючи пошук роботи та допомогу військовим. Він був активним учасником олімпіад, закінчив Вінницький політехнічний інститут зі спеціальності «біомедична інженерія». Сім’я надалі спільно з правоохоронними органами та волонтерами здійснює пошуки Юрія.

Звертаємося до всіх, кому відома будь-яка інформація щодо місця перебування Юрія Шаталюка, прохання негайно повідомити за телефонами: (096) 750-68-48 або 102. Батьки обіцяють винагороду у сумі 1000 доларів тим, хто надасть інформацію, що допоможе в розшукових заходах.

Яна ТИХОЛАЗ, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top