skip to Main Content

“Щасливі на 100%” – психологиня про день братів та сестер

Десятого квітня – день, коли ми з особливою теплотою та вдячністю згадуємо тих, хто йде з нами по життю пліч-о-пліч, поділяючи радощі та печалі, даруючи щиру підтримку та безмежну любов. Зокрема, наших братів і сестер.

Для американки Клаудії Еварт, засновниці цього зворушливого свята, брат Алан і сестра Лізетт були не просто рідними людьми, а справжніми янголами-охоронцями. Старша сестра навчила Клаудії безлічі життєвих премудростей. А брат, ризикуючи життям, врятував її під час дорожньої аварії.

На жаль, трагічні обставини забрали у Клаудії її найближчих людей. Але пам’ять про них надихнула жінку на створення чудової традиції – щорічно відзначати День братів і сестер, даруючи їм свою вдячність та щиру любов.

Дата Десятого квітня була обрана не випадково – саме в цей день народилася Лізетт. Згодом ідея Клаудії знайшла підтримку не лише в США, але й у багатьох країнах світу, об’єднавши людей різної культури та віросповідання.

Чи щасливі люди, які мають братів або сестер?

На це питання однозначно відповідає сімейний психолог Людмила Назаренко (Черкаси):

Так, на 100%. Власне, моя сестра – це не лише моя опора, але й найкраща подруга, з якою я можу бути максимально щирою та відкритою.

10 квітня – чудовий привід, щоб:

  • Пригадати найвеселіші та найзворушливіші моменти, пов’язані з вашими братами та сестрами.
  • Подякувати їм за щиру любов, підтримку та розуміння.
  • Зробити приємний сюрприз – подарунок, листівку, щирий телефонний дзвінок.
  • Просто провести час разом, адже саме такі моменти назавжди залишаються у нашій пам’яті.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
4.7 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top