skip to Main Content

«Швидше, вище, сильніше!»: у Вінниці визначили найкращих у п’ятиборстві

В обласних змаганнях із легкоатлетичного п’ятиборства, що фінішували у вінницькому СК «Колос», визначили найкращих серед  юнаків і дівчат 2010-2011 р.н. та 2012-2013 р.н. До програми були  включені стрибки у довжину і висоту, штовхання ядра, біг із бар’єрами і «гладкий».  

Змагання розпочалися із гімну України та хвилини мовчання. Вшанували пам’ять загиблих Героїв.

Це перші змагання серед юнаків, бо в основному проводимо чемпіонати серед старших категорій. Ми хотіли подивитися рівень підготовки саме для цього віку. Деякі діти тренуються вже більше року, тому нам було цікаво перевірити їх, – розповів “СічНьюз” Віктор Постемський, тренер-викладач з легкої атлетики Вінницької СДЮСШОР.

У змаганнях взяли участь команди Ямполя, Літина, Мурованих Курилівців і Вінниці.

– Стартували ті команди, де тренери плідно працюють та хочуть розвивати наш вид спорту. Кожен з них показав достойний результат, – додає Віктор.

Ірина Дячок змагається не вперше. Раніше вона вже здобувала золото зі штовхання ядра. На цих змаганнях вона отримала третє місце серед вікової категорії 2010-2011 р.

Я хотіла займатися легкою атлетикою, але сумнівалася. Проте батьки мені допомогли, підказали й зараз я тут. Я намагаюсь постійно тренуватись у вільний час, а також слідкую за своїм харчуванням, – сказала Ірина Дячок.

У віковій категорії 2010-2011 р.н серед дівчат перше місце посіла Ольга Закліцька, друге – Юлія Бернавега і третє – Ірина Дячок. Серед юнаків переміг Єгор Росляк, другу сходинку зайняв Артем Сімакович й третю – Артем Кувіпа.

У віковій категорії 2012-2013 р.н серед дівчат перемогла Мілена Гайсановська, другою виявилася Софія Бакум, третьою – Вероніка Іщук. Серед юнаків цього віку п’єдестал пошани зайняли Кирило Ковальчук, Юрій Овчарук і Назар Марцинюк.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top