skip to Main Content

Скільки коштуватиме новорічна ніч в Карпатах

До Нового року менше місяця, а в Карпатах вже заброньовано 99% помешкань. Які ціни цьогоріч пропонують за новорічну ніч на двох на гірськолижному курорті та містечках поблизу? Як дістатися омріяних апартаментів вчасно та скільки це все коштуватиме? Розповість «СічНьюз».

До казкової новорічної ночі залишається три тижні, і якщо ви плануєте зустрічати Новий 2024 рік в обіймах засніжених гір, то вже саме час бронювати собі житло. Адже з кожною хвилиною пропозицій стає все менше.

За даними Booking.com, 99% готелів та садиб на 31 грудня вже заброньовані, проте щось підшукати ще все-таки можна. Аби полегшити пошуки, ми склали для Вас ціновий діапазон, за яким ви можете орієнтуватися при виборі житла в Карпатах.

Отже, за пропозицією сайту Hotel24.ua, ціни за двомісний номер стартують приблизно від 1800 грн  до 7700 грн за новорічну ніч. Відстань від центру приблизно 1.3 – 4.9 км. Розміщують садиби та готелі переважно у с. Поляниця. За ціновим сегментом розташування далі або ж ближче від центру курорту.

За відстань менше двох кілометрів від центру ціни стартують від 2600 грн і сягатимуть близько 23 тис. грн. У серці карпатських гір вартість може досягати подекуди навіть 60 тис. грн за номер на одну ніч на двох.

Якщо ж ви хочете зустріти Новий рік у широкому колі друзів та відпочити з мальовничими видами та ще й у самому центрі Буковелю. Тоді доведеться викласти суму від 53 тис. грн за чотирьохмісний котедж на мінімальний термін бронювання – п’ять ночей. Якщо ж потрібно більше місця, то за шестимісний котедж на мінімальних п’ять ночей проситимуть від 66 тис. грн за ніч. А восьми та 10-місний котедж або ж шале вартуватиме вам від 74 тис. грн за ніч з вказаним вище мінімумом.

Зазначимо, що вказана вартість також залежить від рівня обслуговування, якості життя, інших послуг, які надає готель.

До стандартного бронювання номера доступ до парковки, інтернету, телебачення, харчування, балкон, ванна та інші зручності в залежності від затребуваної вартості. Актуальні ціни, доступність та точне, конкретне розташування дізнавайтеся на сайтах бронювання.

До омріяних апартаментів можна дістатися як власним транспортом або ж автобусом, так і залізницею.

Квиток з Вінниці до Буковелю на потязі в купе обійдеться близько 300 грн з людини. Плацкарт коштуватиме 185 грн за одного пасажира. Ціни орієнтовні і залежать від часу бронювання та багатьох інших факторів. Просимо переглянути актуальні ціни на потрібну дату від’їзду на офіційному сайті Укрзалізниці.

Якщо ж ви вирішили їхати автобусом, то вартість одного квитка становитиме від 800 грн з людини. Ціни на залізничний та автотранспорт вказані на найближчу доступну до нового року дату – 28 грудня.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top