skip to Main Content

Снайперка Євгенія Емеральд стала жертвою домашнього насильства

Українська снайперка Євгенія Емеральд, яка нещодавно офіційно оголосила про розлучення, розказала, як стала жертвою домашнього насильства.

У мережі вона оприлюднила скрін переписки і аудіоповідомлення з погрозами від ексчоловіка, військового Євгенія Стипанюка.

У аудіоповідомленні Стипанюк погрожує Емеральд смертю та забрати у неї дитину. Він також вимагає від неї повернути гроші, які вона брала “з конверту”.

Я тебе попереджаю, якщо якийсь чоловік мені скаже, або я побачу, або мені відзвітують, що якийсь лівий чувак взяв мою дитину в руки, я підірву тебе (це голосове збережи, я сяду, мені по*уй). Я підірву тебе разом з цим чуваком. Далі, дивись, коли дитина буде зростати, ти її виховувати не будеш, я її заберу. Після двох-трьох рочків…, – йдеться в аудіоповідомленні.

Нагадаємо, Євгенія з Євгеном одружилися у жовтні 2022 року на передовій. І вже через тиждень після весілля оголосили, що чекають на “бандерятко”.

У Емеральд також є 11-річна донька Жасмін від попередніх стосунків.

Емеральд заявила, що вирішила публічно розповісти про свою історію, щоб допомогти іншим жінкам, які стали жертвами домашнього насильства.

Зважилася поділитися своєю історією, щоб допомогти іншим жінкам, які опинилися в подібній ситуації. Це дуже важливо – не мовчати, а говорити про насильство, щоб воно не стало нормою, – сказала вона.

Щороку від насильства в Україні страждає понад 150 тисяч жінок. За даними Нацсоцслужби, лише за І півріччя 2021 року від жінок надійшло 86 955 звернень з приводу домашнього насильства (для порівняння: 14 564 звернення надійшло від чоловіків та 1778 – від дітей).

У разі, якщо ви стали жертвою домашнього насильства,
зверніться за допомогою до:

  • Національної гарячої лінії з протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі: 0 800 500 335
  • Служби у справах дітей за місцем проживання
  • Поліції за номером 102

Не мовчіть і допоможіть іншим жінкам знайти в собі сили піти від кривдника.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
4 4 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top