skip to Main Content

“Спартаківці” виграли чемпіонат України з вільної боротьби 

За традицією спортсмени, які виступають під егідою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”, мають серйозні досягнення і вільній боротьбі. Підтвердили вони свій високий клас і  у місті Збараж Тернопільської області. Там 22-28 квітня відбувався чемпіонат України з вільної боротьби U-17 (серед молоді  до 17 років). Він був відбірковим до чемпіонату Європи.

Двоє представників львівського “Спартака” здобули золоті нагороди на цих змаганнях. Чемпіонкою України стала Дарина Зайшла (вагова категорія 69 кг). Стрімко прогресує інший львівський спартаківець Юрій Пігульський (вагова категорія 92 кг). Юрій впевнено переміг усіх своїх суперників за явною перевагою у ваговій категорії 92 кг, незважаючи на те, що його власна вага є нижчою.

Також бронзові нагороди здобули спартаківці зі Львова Вікторія Пристанська (вагова категорія 46 кг) і Олександра Малашевська (вагова категорія 49 кг). П’яті місця посіли Софія Луців (вагова категорія 40 кг), Катерина Павленко (вагова категорія 53 кг) та Іван Заліско (вагова категорія 60 кг).

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top