skip to Main Content

«Вінницькі вовки» святкують 15-річчя

Від невеличкої команди із десятка хлопців з одним м’ячем – до цілого спортивного клубу. Зараз колектив з американського футболу «Вінницькі Вовки» – це місце, де люди живуть своєю справою і кожен може знайти заняття до душі. За словами його представників, в клубі відчуваєш підтримку не тільки на полі, але й у житті.

Маємо 15 років офіційної громадської діяльності. Тобто відтоді, як народилася наша громадська організація. Взагалі «Вовки» з’явилися набагато раніше, але спочатку офіційно не були оформлені. У 2009 році ми разом з Олександром Білоконем і Сергієм Перегончуком вирішили, що роботу потрібно виводити на вищий рівень. Зокрема, співпрацювати з міською і обласною владою, а не лише бути дворовою командою, – сказав співзасновник «Вінницьких вовків» Євген Хомин.

За 15 років було досягнуто чимало. Зараз у клубі понад 200 учасників. Вони займаються флаг-футболом, фрізбі, лакросом і черлідингом.

«Вінницькі вовки» є наймасовішим спортивним клубом в Україні, серед тих, хто культивує американський футбол і флаг-футбол. Ми є кістяком для збірних України з флаг-футболу – чоловічої, юнацької і жіночої. Є досягнення й в інших видах спорту. Приміром, наші черлідери днями перемогли на обласних шкільних змаганнях «Пліч-о-пліч», а перед цим виграли чемпіонат України. За два роки розвитку фрізбі наша команда піднялася на четверте місце в чемпіонаті країни, – завершує Євген Хомин.    

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»,
фото з архіву Євгена ХОМИНА
Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top