skip to Main Content

Спортклуб «Інвіктус» працює за настановами легендарного Едуарда Михайлова

Нещодавно знову запрацював «спартаківський» спортивний клуб у центрі Вінниці «Інвіктус». Поки що там відбуваються індивідуальні тренування з боксу, бо в інших приміщеннях триває сучасний ремонт.

Заснував спортклуб «Інвіктус» (та клуб професійного боксу “Дружба”, що розташований в цьому ж приміщенні) легендарний майстер єдиноборств  Едуард Якович Михайлов. На превеликий жаль, вже покійний. Але нове керівництво «Інвіктусу» запевняє, що працює за настановами Едуарда Яковича. Це, безумовно, свідчить про традиції і збережені високі стандарти підготовки спортсменів.

Нагадаємо, Едуард Якович Михайлов – перший майстер спорту з боксу на Вінниччині. Неодноразовий переможець першості всесоюзних змагань спортивного товариства “Спартак” та Збройних сил. Заслужений тренер України. Суддя міжнародної та національної категорій. Серед його вихованців – призери Кубка країни, чемпіони України, чемпіони Європи та багаторазові призери світу. Едуард Якович відновив фізкультурно-спортивне товариство “Спартак” на Вінниччині.  Він відкрив три спортивних школи при “Спартаку” (міську та дві обласні).  Сьогодні міську «спартаківську» організацію очолює його син Едуард Едуардович, який воює на фронті. 

Довідка

Спортивний клуб «Інвіктус» розташований за адресою: Вінниця, вул. О. Соловйова, 7 (біля ліцею № 17). Телефон: 073-700-77-00.

Детальніша інформація – на клубному сайті invictus.vn.ua.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top