skip to Main Content

Сина вінницької екс-судді затримали за стрілянину в місті

Я в рот ї**в СБУ, МВС і ВРУ, і Зеленського лічно три раза. Дайте мені мільярд, буду його захищать, а чужі захищать я не буду. І в повєсткє напишіть “Рота Кошевого і Пікало”, а еслі нет, то заваліть ї**ло, я х** клав на вас”.

Автором цієї “пісні” виявився 29-річний Дмитро Чезганов, син вінницької скандальної екс-судді Алли Чезганової.

В мережі завірусилось два відео, які зацікавили поліцію. На одному з яких він співає пісню і стріляє в повітря. На іншому Чезганов грає на гітарі й зухвало висловлюється й показує середнього пальця СБУ, поліції, президенту України та депутатам Верховної Ради. Також хлопець склав  “вірш”, де просив мільярд, десять  танків та п’ять літаків.

Дайте мені мільярд, буду його захищать. А чужі захищать я не буду. І в повєсткє напишіть: “рота Кошового і Пікало”, ну а єслі нєт – то заваліть є**ло”, – йдеться у “вірші” Чезганова.

Хлопець неодноразово робив скандальні відео. Проте цього разу йому не вдасться уникнути відповідальності.

Чезганова затримали поліцейські разом зі спецпризначенцями КОРДу. Окрім пістолета, у сина екссудді ще виявили кілька гранат і запалів до них. Тепер сину екссудді загрожує до семи років позбавлення волі, – йдеться у повідомленні поліції.

Хлопцю загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі сторінка Дмитра в Іnstagram недоступна.

Мати хлопця Алла Чезганова багато років працювала суддею Замостянського районного суду м. Вінниця. Жінка розглядала чимало резонансних судових справ. Втім, 2017 року вона пішла у відставку.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 3 голосів
Рейтинг статті
5 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вова
6 місяців тому

Скільки ж крові попило у людей це свиняче рило в мантії . Підсвинка терміново в армію! На передок!!!

Владислав
6 місяців тому
Відповісти  Вова

Таке чмо продасть тих хто з ним в армії буде поряд, а за зберігання зброї сім років колонії, саме раз. Там зеки навчать як потрібно співати.

photo_94984
Лілія
6 місяців тому
Відповісти  Вова

Згодна, але воно дебільне ще наших Героїв перестриляє… Воно ж хворий-наркоман…

Владислав
6 місяців тому

Ото всім журналістам і активістам потрібно докласти максимум зусиль щоб інформація про цього пацика дійшла до відома керівників СБУ та МВС Вінницької області, для того щоб не сталось так як завжди, велика хвороба, або ще щось щоб не відбути покарання за зберігання зброї, дякуючи заможній мамі.

48833-mesto-vstrechi-izmenit-nelzya
Володимир
6 місяців тому

І що?…Зашлють десь подалі,щоб не пискав.А люди хочуть бачити справедливісь.

Back To Top