skip to Main Content

Тенісистка Христина Кушнір із Тульчина виграла десять обласних турнірів  

Десятирічна Христина Кушнір два роки займається великим тенісом у Вінниці. Батько Роман регулярно возить дівчину на тренування із Тульчина, де мешкає родина. Христина Кушнір майже завжди перемагає і посідає призові місця у своїй віковій категорії на турнірах в обласному центрі.   

Христина Кушнір має гарні людські якості і є наполегливою спортсменкою.  Намагається не пропускати тренування, хоча й мешкає в іншому місті. У неї значний спортивний потенціал, —  прокоментувала тренерка Ольга Праведна.   

Христина Кушнір розповіла, що в Тульчині поки що немає жодного тенісного корту. Але у рідному місті вона тренується з батьком біля дому на асфальтовому майданчику, де немає сітки.

Мій батько не був тенісистом , але дуже полюбляє цей захоплюючий вид спорту. Власний інвентар у нас є. Одну ракетку мені приніс святий Миколай, іншу —  придбав тато. Я успішно виступаю на турнірах у Вінниці, маю вже понад десяток медалей за перше місце, — каже Христина Кушнір.

Нещодавно родина Кушнірів вирішила переїхати до Вінниці. Причина незвична – в обласному центрі у дітей більше можливостей займатися спортом. Зокрема, чотирирічний Сашко прагне опановувати футбол, а Христина зможе ще активніше займатися тенісом.

Хочу стати однією із найкращих тенісисток світу, як українка Еліна Світоліна або американська легенда Серена Вільямс. Коли переїду до Вінниці, буду намагатися тренуватися щодня, а також додатково займатися вдома. Збираюся ще частіше приймати участь у турнірах, — поділилася планами Христина Кушнір.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top