skip to Main Content

Вінницька «Нива» в гостях поступилася «Дружбі»

На жаль, і в другому турі чемпіонату України з футболу вінницькій «Ниві» не вдалося набрати очки.  На початку матчу проти «Дружби» (Мирівка, Київська область), який пройшов сьогодні, 12 серпня, найкращий бомбардир минулого сезону Другої ліги, президент «Ниви» Артур Загорулько – перебував під наглядом. Одного разу він прорвався через лівий фланг, але завершальний (неточний) удар був позбавлений сенсу через офсайд.

Пильно стежили й за новим лідером атак «Дружби» (Мирівка, Київська область) – Сомовим, який минулого сезону завдав чимало клопотів вінничанам у складі бузівської «Ниви». Тільки двічі у нього з’явився оперативний простір, але спершу підкат Лотоцького зірвав нагоду забити Іванові, а потім – вихід воротаря, який головою перервав довгий пас на нападника. Тож найкращим епізодом першого тайму залишився удар у стійку Бандуріна з напівкола карного майданчика.

Невдовзі після перерви «Дружба» відкрила рахунок. Навіс Куби з правого флангу з розгону головою замкнув Сторчоус, і м’яч влучив у ближню дев’ятку – 1:0. «Нива» змушена була розкриватися в спробах відігратися. І ось невдовзі швидка атака пішла через лівий фланг. Бандурін підключив Козлова, чий фланговий простріл використав той же Сторчоус – 2:0.

Надалі відразу кілька разів вступав у гру дебютант вінничан Вічний – недавній воротар першолігового СК «Полтава». «Нива» також намагалася йти вперед і хоча б розмочити рахунок, але сьогодні це зробити не судилося.   

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top