skip to Main Content

ТОП-5 небанальних подарунків на 8 березня

Досить ламати голову над тим, що подарувати дівчині на 8 березня. Спеціально для наших читачів сайт «СічНьюз» вирішив це питання. Ми пропонуємо вам ТОП-5 оригінальних та універсальних подарунків.

1.Букет з лего

Я впевнена, що кожна жінка полюбляє квіти. А якщо здивувати подругу або сестричку букетом з лего? Такою знахідкою ви не лише здивуєте, але й придумаєте для неї зайняття на  вечір п’ятниці.

2.Майстер-клас з ліпки глиною

Майстер-клас – це завжди про емоції та можливість розвинути свої творчі здібності й корисно провести час. Можливість спробувати виготовити підставку для прикрас або милу чашечку сподобається усім. До речі, це ще відмінна ідея для побачення.

3.Квитки на стендап

В такий непростий час усім нам не вистачає позитивних емоцій. Більшість артистів зараз влаштовують благодійні концерти, а отримані гроші надсилають  на потреби ЗСУ. Тому відвідати стендап – це крута можливість підняти собі настрій та задонатити.

4.Цифровий фотоапарат

У моду повернулися старенькі фотоапарати, які створюють особливу атмосферу. Кажуть навіть, що світлина створена на «мильницю» набирає більше лайків, чим світлина на айфон.

Не спішіть думати, що це дуже дорого. Зараз є безліч сайтів, де можна придбати «мильницю». Або ж розпитайте батьків, залізьте на горище.Можливо для вас подарунок виявиться безкоштовним, а для дівчини – безцінним.

5. Сертифікат на урок з танців

Танці допомагають знайти спільну мову з тілом. Хоча б одне заняття відкриє жінці зовсім інший погляд на власну красу. Хто знає, можливо їй настільки сподобається, що наступним чином вам вже прийдеться дарувати абонемент.

P.S. Порада

Запропонуйте своїй коханій створити віш-лист (перелік подарунків, які б вона хотіла отримати). До прикладу, створіть закритий телеграм-канал. Дівчина зможе надсилати фото подарунків і сайт, де можна їх придбати. Ця ідея допоможе не ламати голову на свята й дарувати те, що буде потрібно саме її.

А якщо ви скажете, то не буде сюрпризу. Я відповім, що кохана не дізнається, який саме з перелічених подарунків ви оберете.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top