skip to Main Content

У дуелі двох граючих президентів перемогла «Нива» Артура Загорулька  

21 жовтня вінницька «Нива» здобула домашню перемогу в чемпіонаті України з футболу. Суперник, одеська «Реал Фарма», не могла виграти вже шість матчів поспіль, через що й опинилася на 12-у місці. У минулому турі підопічні Пархоменка поступилися «Васту». До речі, у обох командах були граючі президенти, але вінницький керівник клубу Артур Загорулько цього разу виявився більш вправним.     

Старожили Другої ліги відверто не вражали своїми результатами у цьому сезоні. В очному протистоянні вони мали можливість дещо реабілітуватися за попередні невдачі.

Перша половина зустрічі пройшла під диктовку господарів, які грали різноманітно в атаці. Шикарну можливість відзначитися втратив Петленко, який влучив у стійку. Також міг забивати Артур Загорулько, але він з розвороту не зміг забити у порожні ворота. Проте наприкінці тайму вінницький колектив все ж досягнув свого. Борячук подав, а Власенко головою потужно пробив у верхній кут – 1:0.

Після перерви активізувалися одесити, які могли відразу зрівняти рахунок, але удар Марченка парирував голкіпер. А ось підопічні Ярошенка свій момент реалізували. Після передачі Борячука майстерно перекинув голкіпера Загорулько – 2:0.  Здається, що одесити самі не вірили в те, що можуть відігратися. Чимало підопічні Пархоменка помилялися у простих ситуаціях, а ось вінничани грали на куражі.

Наприкінці зустрічі після серйозного пошкодження повернувся на поле правий захисник «Ниви» Володимир Грачов, який не грав з 19 серпня.

На останній хвилині міг забивати Загорулько, але м’яч з порожніх воріт виніс Ілля Руднєв. У підсумку гра завершилася впевненою перемогою господарів.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top