skip to Main Content

У грі “БатлУМ” вінницькі педагоги збирали гроші на автівку для ЗСУ

Представники закладів освіти Вінниці об’єдналися із благодійною метою. В ресторані “Тифліс” 27 вересня відбулася інтелектуальна гра “БатлУМ” серед педагогів. Мета зібрання – зібрати кошти на автівку для ЗСУ. Проте, він не обмежився лише збором коштів. Такі ігри – це чудова можливість для представників освіти зібратися разом та весело провести час.

Хочеться, щоб вчителі на один вечір, напередодні свого свята, могли відволіктись від подій, які їх оточують, розширити свій кругозір та відчути атмосферу свята, якої трішечки не вистачає на сьогодні, – розповів “СічНьюз” модератор «БатлУм» Юрій Постовий.

Організатори мали на меті не тільки підтримати ЗСУ, але й зблизити вчителів, дозволивши їм відпочити й отримати нові враження.

Сподіваємося, що представники освіти не будуть сильно конкурувати між собою, а в першу чергу зможуть поспілкуватися. Я впевнений, що вони давно не бачились і зможуть просто тут відпочити, – додав Юрій Постовий.

Учасники команд готувалися до гри дуже ретельно.  

Я попрасував свою найкращу сорочку. Впевнений, що вона принесе удачу, – розповів представник вищого професійного училища сфери послуг Віталій Паламарчук.

Інший учасник, Ярослав Шаповал, представник ліцею №20, знайомий з цією грою ще з минулого року. Він підкреслив, що підготуватися до “БатлУму” неможливо. Адже формат цієї гри дуже цікавий і непередбачуваний. І саме це робить її настільки привабливою для вчителів.

Змагання, які об’єднують вчителів, не тільки зміцнюють командний дух. Але й створюють можливість відпочити та розважитися. А ще – роблять світ навколо яскравішим і більш справедливим.

“БатлУм” став відмінною нагодою для педагогів забути про щоденні клопоти та зануритися у світ неймовірних емоцій і вражень. За допомогою таких благодійних шоу, педагоги продовжують свою важливу місію навчання та виховання молодого покоління. А також показують, що навіть після важкого робочого дня вони можуть розважатися та відпочивати з користю. 

Напередодні свого професійного свята, освітяни довели, що, окрім навчання, вони мають час для веселощів та подарунків. Також вони готові займатися благодійністю й роблять це з радістю. “БатлУм” – це не лише гра, це зразок того, як спільні зусилля можуть приносити радість та можливість підтримати тих, кому це потрібно. Нехай ця подія стане прикладом для інших громадських ініціатив та нагадає нам, що в добрій справі немає нічого неможливого. А вчителі – це не лише вихователі, але й справжні герої нашого часу, готові дарувати радість та надію.

Яна ТИХОЛАЗ, фото автора,”СічНьюз”

Поділитися
5 3 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій
9 місяців тому

Підтримую! Гарний захід!

Back To Top