skip to Main Content

У Міжнародний день миру вперше за півроку атаковані енергетичні об’єкти України

Сьогодні, 21 вересня, у Міжнародний день миру росія здійснила ракетний обстріл по українським містам. У низці областей було чути вибухи. Це перша за шість місяців ракетна атака на енергетичні об’єкти України. Вона вкотре підтверджує аморальність російської армії. Росія-приклад тероризму з тридцятирічною історією. Обстріли окупанти здійснювали крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Всього здійснили 46 пусків, з яких 36 ракет було знищено.

Служби ДСНС продовжують ліквідовувати наслідки обстрілу. На Київщині в результаті падіння уламків виникли пожежі на території підприємств. Також є пошкодження приватного сектора. Двоє людей поранено.

У Дарницькому, Голосіївському та Шевченківському районах Києва є руйнування через падіння уламків ракет. У Дарницькому районі медики госпіталізували вісімнадцятирічну дівчину та дев’ятирічну дівчинку.

Також росіяни завдали декількох ракетних ударів по Рівненщині. Зафіксовані влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру, а також у СТО. Внаслідок влучання частина Рівненського району залишилася без електроенергії.

У Черкасах після збиття російської ракети уламки впали на готель в центрі міста. Є постраждалі, також рятувальники продовжують шукати людей під завалами.

В Харкові повідомляється про щонайменше шість вибухів. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що у місті є пошкодження цивільної інфраструктури. В результаті атаки зруйновано складську будівлю. Постраждали дві особи.

Ворог не відступає, і важливо пам’ятати, що безпека нації стоїть на першому місці. Сигнали повітряної тривоги не можна ігнорувати, і кожен має внести свій внесок у збереження миру та стабільності. Російська агресія продовжує загрожувати безпеці України та всього світу.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top