skip to Main Content

У неділю Вінниця попрощається із Артуром Іванішиним та Вадимом Кондратюком

Завтра, 18 лютого, відбудеться прощання з полеглими Героями – 23-річними Артуром (Артемом) Іванішиним та Вадимом Кондратюком. Молоді люди пішли на фронт добровольцями та воювали в складі штурмового полку “Цунамі” бригади поліції “Лють”. Їх життя обірвалися у бою цієї середи, 14 лютого, інформує сайт Вінницької міськради.

Бойові побратими на фронті Артур (Артем) Іванішин та Вадим Кондратюк були друзями і в цивільному житті. Звістка про їх загибель сколихнула Вінницьку громаду.

Вадим Кондратюк нещодавно закінчив юридичний факультет ДонНУ ім. В. Стуса, а Артур (Артем) Іванішин був студентом факультету економіки менеджменту та права ВТЕІ ДТЕУ.
У місті вони були відомі завдяки активній громадській позиції та волонтерству. Обидва були членами Вінницької молодіжної Ради з 2017 по 2022 рік. Разом їм вдавалося реалізовувати у місті багато цікавих та корисних проєктів.

За словами колег, обидва чоловіки мріяли зробити цей світ кращим і мали багато планів на життя. Саме тому добровольцями пішли на фронт.

Буквально напередодні 2024 року Артур (Артем) Іванішин на своїй сторінці у фейсбуці розповів, що разом з побратимами продовжує нести службу у гарячих точках фронту, аби захистити та відвоювати кожен клаптик української землі та звільнити наших людей з окупації. Він був переконаний в перемозі України над російським агресором.

Прийдешній рік буде також складним, але впевнені – наша країна Переможе ворога! Для цього ми будемо такими ж згуртованими, як і попередні, майже два роки, – написав він.

Такої ж думки дотримувався і його побратим Вадим Кондратюк:

Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Прощання із Захисниками відбудеться вже завтра – у неділю, 18 лютого. Церемонія відспівування пройде у Церкві Воскресіння Христового (вул. Хмельницьке шосе, 5 (за Універмагом)) о 10:30. Поховання відбудеться на Алеї Слави Героїв, що на Сабарівському кладовищі о 12:00.

Загиблі Герої до останнього були вірними, мужніми та хоробрими! Вклюняємося їх відвазі і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна слава Героям!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top