skip to Main Content

У Вінниці відкрили футбольний сезон Всеукраїнським турніром

Минулими вихідними у Вінниці провели традиційний турнір з футболу пам’яті відомого місцевого гравця і тренера Олега Серьогіна (на фото). Нагадаємо, він виховав цілу плеяду сильних футболістів. Серед них — Віктор Бровченко, Сергій Нагорняк, Олег Веретинський, Олександр Трапля, Віталій Комарницький та інші.

Змагалися шість команд юнаків 2007 — 2008 р.н. Серед них — вінницькі колективи, а також збірні Бердичева (Житомирська область). Грали на стадіоні Вінницької школи № 35. Спочатку пройшли матчі в групах, потім стикові ігри за медалі. Незважаючи на прохолодну погоду, юнаки боролися самовіддано. Адже вони — найближча зміна команди майстрів «Нива». 

В фіналі вінницька ОДЮСШ «Нива» 2008 р.н. поступилася «Ниві» U-19 — 0:2. Втім, у складі резерву професійного клубу грали не лише футболісти 2007 — 2008 р.н., а й кілька футболістів на рік старше. Тому цей колектив, який виграв всі матчі, виступав поза конкурсом. А чемпіонами меморіалу були визнані гравці ОДЮСШ «Нива» 2008 р.н. На другому місці – на рік старші нивівці. У вирішальному матчі за медалі вони переграли бердичівців – 3:0.   

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top