skip to Main Content

У Вінниці відкрили зал реабілітації і дозвілля для протезованих ветеранів

У Вінницькому казенному експериментальному протезно-ортопедичному підприємстві 12 грудня відкрили Ветеранський хаб – приміщення, оснащене необхідним для реабілітації та дозвілля пацієнтів закладу. Про це інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Ідею допомогти закладу із «зимовим» простором для пацієнтів підтримали співробітники прокуратури у серпні 2023 року, коли на території підприємства відкривали облаштований їхнім коштом «літній» майданчик для реабілітації протезованих ветеранів та озеленений сквер.

У результаті в одному з господарських приміщень виник затишний Ветеранський хаб з тренажерами, більярдним і тенісним столами, настільними іграми, куточком для мультимедійного відпочинку тощо. Будівельно-монтажні роботи та оснащення профінансовано колективом прокуратури.

На відкриття хабу зібралися пацієнти та співробітники закладу. Привітати їх з новинкою прибули керівник Вінницької обласної прокуратури Олексій Химченко і директорка обласного департаменту охорони здоров’я та реабілітації Ольга Задорожна. Після отримання подарунків ветерани одразу взялися випробовувати новенький інвентар: перевірили ваговий асортимент штанги і гирь, функціональність турніка, зручність боксерських рукавиць і груші.

Наостанок Олексій Химченко вручив особливий подарунок – прапор України з особистим автографом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Він займе чільне місце у Ветеранському хабі та символізуватиме цінності, за які нині бореться український народ.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top