skip to Main Content

У Вінницькому технічному коледжі висадили алею на честь 11 загиблих випускників

Одинадцять янголів повернулися до Вінницького технічного фахового коледжу. Тобто 11 випускників цього навчального закладу, які пішли на війну з росією і загинули там, починаючи із 2014 року.

У вестибюлі коледжу відкрили дошку вшанування пам’яті Героїв. А також висадили 11 буків на їхню честь. Окрім студентів і викладачів на зустрічі були присутні батьки, рідні і друзі загиблих воїнів. Вони ділилися спогадами про них. Бойові побратими, які були в цей час у відпустці, розповідали позитивні новини щодо поступового звільнення від ворога українських територій.   

Серед загиблих бійців – випускник радіотехнічного відділення коледжу Олексій Міхєєв. Його викладачкою була Ольга Вітюк, яка поділилася спогадами про Героя, який пішов у вічність торік.

Під час навчання Олексій Міхєєв показав себе позитиво. Він займав активну життєву позицію. Брав участь в огляді художньої самодіяльності, займався у спортивно-туристичному клубі «Меридіан», де мав гарні здобутки, – розповіла «СічНьюз» викладачка Вінницького технічного фахового коледжу Ольга Вітюк.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»,
фото надано Ольгою Вітюк

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top