skip to Main Content

Українська співачка розповіла про трагічну смерть першого кохання

Українська співачка Наталка Карпа пережила важку втрату – трагічну смерть свого першого кохання. 24 роки тому, у віці 25 років, пішов з життя хлопець співачки, журналіст за фахом.

Він був журналістом. Як засвідчують свідки, які його бачили востаннє, він сидів з друзями. Можливо там хильнув зайвого. Його таксі привезла під будинок. Піднімаючись на другий поверх, він спотикнувся і впав на шафу. У шафі були такі невеличкі скляні вітражі. Він розбив ліктем і рукою вітражик, який йому перерізав артерію, – поділилася Карпа.

Його бездиханне тіло знайшла мати. За словами Наталки, між нею та бойфрендом було справжнє кохання, але вони не були у серйозних стосунках. На момент смерті журналісту було 25 років.

Наша перша романтична зустріч – це був Новий рік. А ця вся історія трапилася в липні, тобто півроку. Я не скажу, що у нас були стосунки. Особисто для мене це було величезне кохання. Я якраз закінчувала школу і вступала до університету. 18 років мені було, – додала виконавиця.

Відомо, що Наталка Карпа зараз одружена з героєм Євгеном Тереховим, який знаходиться на передовій. Незадовго до повномасштабної війни Карпа повідомила, що у них у стосунках почалася криза, через що вони перестали жити разом. 

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top