skip to Main Content

В ДТП у Вінниці загинув водій

Аварія сталась ввечері по вул. Магістрацька у Вінниці. Внаслідок зіткнення двох легковиків, один з водіїв отримав травми несумісні з життям. Слідчі розпочали досудове розслідування. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, 50-річний водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, зіштовхувся з автомобілем Mitsubishi. Внаслідок аварії 68-річний житель м. Луганськ, керманич Mitsubishi, був доставлений до лікарні, де від отриманих травм згодом помер. Водій та пасажирка автомобіля Skoda були госпіталізовані. Після обстеження жінка була відпущена з медичного закладу.

У керманича Skoda відібрано зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до 8 років позбавлення волі.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top