skip to Main Content

В Іспанії вбили людину, яка перегнала в Україну російський вертоліт

В Іспанії, ймовірно, знайдено мертвим російського пілота, який переганяв в Україну вертоліт «Мі-8» з рф. Також чоловік привіз із собою цінну документацію та секретне технічне обладнання.

Загиблий Максим Кузьмінов у вересні 2023 року викрав російський гелікоптер та перегнав його в Україну. У його тілі знайдено п’ять куль. Про це повідомляють іспанські ЗМІ.

Чоловік зробив це, адже вважав, що війна проти України – це геноцид. І він не підтримував дії своїх співгромадян. Максим Кузьмінов мав військове звання капітана і служив командиром вертольота полку росії. Він зв’язався з представниками розвідки України, пояснивши ситуацію. На що чоловіку гарантували безпеку, грошову винагороду та нові документи.

Після цього почалася підготовка до операції. Переліт відбувався на низькій висоті в режимі радіомовчання. Три дні російська сторона не розуміла, що трапилося в Максимом. Також чоловік на одному зі своїх інтерв’ю підкреслив, що Україна обов’язково переможе в цій війні завдяки єдності народу та підтримки світу в цій війні.

P.S. Поки офіційного підтвердження, що вбили саме Кузьмінова, немає. Спочатку газета ABC повідомила про вбивство 33-річного українця, тіло якого знайшли на парковці в Аліканті ще 13 лютого. На тілі вбитого знайшли щонайменше 5 кульових отворів. Пізніше низка маловідомих іспанських видань з посиланням на джерела в Громадянській гвардії написали, що вбитим може бути Максим Кузьмінов. При цьому вік убитого та Кузьміна не збігаються – йому 28 років, а не 33. Тож слідкуємо за розвитком подій.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top