skip to Main Content

Веселий пенсіонер збирає аншлаг на каруселі з елементами шоу

Біля однієї із ланцюжкових каруселей у Вінницькому центральному парку майже завжди черга. Там чутно дитячий сміх, видно посмішки, а батьки все це знімають на мобільні телефони. Справа в тому, що атракціоном із елементами шоу опікується веселий і креативний дідусь Анатолій Катрага. Прикольний пенсіонер не просто садить дітей на гойдалки, а постійно смішить їх, спілкується, називає лисичками і зайчиками. Отже, має підхід до малечі. І малюки відповідають Анатолію взаємністю.

Я вже 19 років обслуговую атракціони. Не припиняв і на початку війни. Дружнє спілкування із малечею – це мій стан душі. Отримую від дитячих посмішок заряд позитивної енергії, як і самі діти. Веселі фрази-заготівки беру переважно зі старих кінокомедій, хоча сценарій мені ніхто й не писав, – сказав «СічНьюз» Анатолій Катрага.

У пенсіонера є діти і онуки. Одного із них катав ще в 9-місячному віці. А ось найстаршою клієнткою пана Анатолія виявилася 83-річна емігрантка з Канади. Вона каталася на гойдалці і отримала від цього масу задоволення.

83 роки – це був її вік, але вага пенсіонерки сягала не більше 40 кг. Тому вона й змогла розмістися на дитячій ланцюжковій каруселі, – додав Анатолій Катрага.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top