skip to Main Content

Ветеранам війни влаштували екскурсію у «Світ джунглів»

Для ветеранів війни та їх сімей у Вінниці провели екскурсію в зоопарку «Світ джунглів». Головна мета таких заходів – допомогти нашим Захисникам і Захисницям відволіктися від буденних турбот, психологічно розвантажитися та відпочити. Про це інформує сайт Вінницької ОВА.

Від початку повномасштабного вторгнення зоопарк діє також як реабілітаційний притулок для екзотичних тварин, який прибув до нас із Запоріжжя. Зі слів директора, звіринець поповнився новими мешканцями. З різних міст вдалося врятували та надати укриття багатьом тваринам.

Захисники та Захисниці пригощали зоофобусами сурикатів, фотографувалися на згадку та із захопленням спостерігали за тваринами. Багато позитивних емоцій отримали ветерани війни в унікальному закладі – кото-кафе «Хвостики».

Наші Захисники пригощали тварин смаколиками, робили з ними селфі та насолоджувалися цікавим дозвіллям. Для більшості ветеранів – це був перший досвід у спілкуванні з тваринками в такому незвичному форматі. Адміністраторка кафе розповіла зворушливі історії про кожного з пухнастиків, які для людини є найкращим антидепресантом.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top