skip to Main Content

Ветерани футболу Вінниччини визначили найкращих на турнірі

У 50 і навіть у 60 років також варто дбати про власну фізичну форму і  займатися спортом. Це засвідчив традиційний обласний ветеранський турнір з футзалу. Ігри присвятили пам’яті відомих тренерів Володимира Ляпічева, Анатолія Воєводкіна, Костянтина Нікітіна, Володимира Білоконя та багатьох інших.

Змагання пройшли в спорткомплексі «Колос». На майданчик виходили ветерани від 50 років і старші. Вони грали за коловою системою. Кожен матч складався із двох таймів тривалістю по15 хвилин.  

У останньому напруженому поєдинку вінницький «Кристал» переграв «Бершадщину» – 2:0. Таким чином одразу три команди набрали однакову кількість очок. Долю золота вирішив додатковий показник – кількість забитих і пропущених м’ячів. Він виявився кращим у колективу Чернівецької територіальної громади. 

Нам сподобалися організація змагання і суддівство. Чудово, що вдалося стати чемпіонами, — сказав граючий тренер  чернівецької команди Віталій Їжаковський.

В складі переможців виступав «легіонер», ексгравець вінницької «Ниви» Олег Шикір.

Приємно споглядати за грою ветеранів. Азарту у них не менше, ніж у молодості. В складі команд є колишні сильні футболісти аматорських колективів , —  сказав   Олег Шикір.     

На другому місці опинилися вінничани, на третьому — бершадці. 

Гравець «Кристалу» Сергій Леміщак нині служить у ЗСУ, але все ж знайшов час для футболу.

У 90-х роках «Кристал» грав в аматорських чемпіонатах області, посідав призові місця. Нині наша команда хоча б раз на тиждень збирається для тренування. Нас багато запрошують на ветеранські турніри, де маємо успіхи, – сказав Сергій Леміщак. – В складі «Кристалу» на турнірі виступали одні з найстарших учасників турніру – 69-річні Анатолій Ковальчук і капітан Олександр Чекавінський. Вони добре показали себе на майданчику.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top