skip to Main Content

Відомий актор у відповідь на хейт надав докази служби у ЗСУ

Відомий актор театру та кіно Олексій Тритенко служить у лавах ЗСУ.  Про те, що вступив до армії ще на початку повномасштабного вторгнення, він не розголошував.

Однак після того, як Олексій з’явився у військовій формі на кінофестивалі Ukrainian National Film Festival Cinema for Victory, актора почали звинувачувати у тому, що він має нахабство вдягати її. У відповідь на хейт чоловік опублікував витяг з наказу, який підтверджує його службу у Збройних Силах. У ньому вказано, що Олексій має звання молодшого сержанта.

Помітив останнім часом поновлення хворобливої уваги до того, що я ношу військову форму, і маю нахабність з’являтись у ній на деяких світлинах. Що ж, доводжу до вашого відома: військову форму я одягнув з початком повномасштабного вторгнення. Нижче додаю наказ про моє залучення до лав ЗСУ, – пише Олексій на своїй сторінці в соцмережах.

Актор прославився своїми ролями у фільмах “Крути.1918”, “Голем”, “Остання роль Рити” та “Відступники”.  За його спиною успішно зіграні ролі в серіалах та на сценах театру.

Свою Україну любіть.

Т.Г.Шевченко

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top