skip to Main Content

Вінничанка Дарʼя Соцкова боротиметься за титул «Міні-міс світу»

Краса врятує світ! Вітаємо нашу красуню Дарʼю Соцкову з перемогою в конкурсі краси «Міні-міс Центральна Україна». Вона здобула Супер Гран-прі, — інформує відома вінницька модель та власниця місцевої модельної агенції «Grace» Катерина Просяннікова.

Регіональний фестиваль «Міні-міс/містер Центральна Україна-2023» відбувся у Кропивницькому під егідою національного комітету «Міні-міс Україна». Організатором виступила школа моделей «RIMO». На конкурсі було представлено 23 учасниці. Серед них – і юна красуня з Вінниці.  

Дарʼя висловила бажання займатися моделінгом. Вона почала свій шлях восени 2023 року, у вісім років, – розповіла «СічНьюз» мама юної красуні Катерина Соцкова.

Катерина додає, що на підготовку доньки до конкурсу пішло близько трьох місяців і добряча порція хвилювань.

Під час підготовки ми мали одне бажання: щоб у нас все було гарно. Усе на найвищому рівні, як то кажуть, – продовжує мама дівчинки.

Через регулярні повітряні тривоги сім’я до кінця не усвідомлювала, що їх дочка тепер носить титул «Міс Центральна Україна».

Вже після конкурсу ми усвідомили усе, що відбулося.  Отримали яскраві емоції, задоволення та привітали доньку. Вже навіть подали заявку на конкурс «Міні-міс світу»! – зізнається Катерина Соцкова.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top