skip to Main Content

Вінничани проти встановлення головної ялинки – результати опитування «СічНьюз»

Нещодавно один з місцевих жителів зареєстрував петицію, щодо встановлення головної ялинки у Центральному міському парку імені Миколи Леонтовича. Наразі вона зібрала 14 голосів із 350 необхідних.

“СічНьюз” провели опитування серед вінничан, щоб дізнатися їхню думку. В ньому взяли участь 207 вінничан:

  • 75, 8% не підтримують встановлення ялинки;
  • 14,5 % підтримують;
  • 9,7 % вагаються.

Негативно ставлюсь до такого. В країні війна, а вони ялинку хочуть ставити. Якщо для дітей, то в кожного вдома буде ялинка, – пише вінничанка в соцмережі.

Чому вінничани не підтримують встановлення ялинки?

Найбільш поширеними аргументами проти є:

  • Війна в Україні. Багато вінничан вважають, що в умовах війни встановлення ялинки є недоречним. Вони наводять аргументи, що в цей час важливіше думати про допомогу військовим і постраждалим від війни, а не про святкування Нового року.
  • Економічна ситуація в Україні. Деякі вінничани вважають, що витрати на встановлення ялинки будуть недоречними в умовах економічної кризи.
  • Екологічні проблеми. Інші вінничани стурбовані екологічними проблемами, пов’язаними з вирубкою лісів для виготовлення ялинок.

Чи буде встановлена ялинка?

Наразі невідомо, чи буде встановлена головна ялинка у центральному міському парку імені Леонтовича. Якщо петиція набере достатню кількість голосів, міська влада розгляне її та прийме рішення.

Директор вінницького Центрального парку Юрій Приймак повідомив «СічНьюз», що поки не володіє ніякою інформацією з приводу встановлення головної ялинки міста.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 4 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top