skip to Main Content

Вінницька «Нива» і прем’єр-ліговий «Чорноморець» зіграли внічию

Після кардинального омолодження складу «Ниви» перед сезоном у вболівальників були певні побоювання щодо результату контрольного поєдинку в Одесі. Проте вінничани зіграли проти команди УПЛ ще краще, ніж торік. Нагадаємо, тоді проти «Чорноморця» була зафіксована поразка нашої команди 1:2. А зараз нивівцям вдалося зіграти внічию.

Наші хлопці в середині тайму вийшли вперед Після підключення до атаки лівого захисника Олександра Мельника у нього зрізався м’яч. Замість передачі у карний майданчик шкіряний несподівано залетів у ворота. 0:1 на 25-й хвилині.

Проте незабаром, після втрати м’яча в середині поля, господарі поля із далекої відстані перекинули нашого голкіпера і зрівняли рахунок майже з центру. До перерви молодий воротар «Ниви» допустив ще одну помилку – невдало вибив м’яча, і одесити реалізували вихід сам-на-сам. 

Вінничани могли також забивати, але Загорулько і Петленко не реалізували виходи сам-на сам із воротарем. Був гольовий момент і у Рогульського. 

Після перерви за «Ниву» вийшла переважно молодь. Але вона проявила себе непогано. На 70-й хвилині, гостру передачу віддав Вадим Панасюк. Нею скористався граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Він завдяки індивідуальній майстерності обіграв захисника і воротаря та вирівняв становище – 2:2.

Коментарі

Головний тренер «Ниви» Юрій Ярошенко:

Результатом і діями на полі задоволений. Особливо – першим таймом. Там була з нашого боку агресивна гра в атаці і непогана – в обороні. Було створено чимало моментів, але забракло майстерності в завершальній стадії.
На перебіг подій у другому таймі вплинули спека і втома гравців після важкого 5-годинного переїзду в Одесу. Але хлопці витримали, молодці.   

Захисник Олександр Мельник:   

Матч в цілому можна вважати вдалим. У нас були ще гольові моменти, але ми не скористалися ними.
Щодо голу. Я відібрав мʼяч та мав робити простріл у штрафний майданчик. Але він, на щастя, зрізався у ворота суперника. Вдача була на моїй стороні.
Взагалі радий виступати у таких цікавих матчах та проти такого серйозного суперника. Також радію забитому м’ячу.

Анонс

Наступну контрольну гру вінницька «Нива» проведе 5 липня. Суперником буде аматорський ФК «Орлівка». Гра пройде на НТБ «Нива». Початок – о 18.00. 

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top