skip to Main Content

Визначили кращих «спартаківців» у чемпіонаті із фізпідготовки  

Взимку активно продовжує розвиватися Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Спартак». Міжобласні змагання тривають нон-стоп.       

Вихідними фінішував відкритий чемпiонат Полтавського осередку ФСТ “Спартак” із загальнофiзичної подготовки серед веслувальників на човнах “Дракон». Він пройшов у Полтаві, у манежі стадiону «Ворскла», імені О.Бутовського. Про це інформує «Драгонком».  

Участь у змаганнях взяли вісім команд – з міст Київ, Полтава, Дніпро, Кременчук, Маріуполь, Бахмут і Горішні Плавні. Загалом – 154 учасника!

В командному заліку перемогла збірна Дніпра. Разом із нею призову трійку склали ДЮСШ “Веслувальник і ДЮСШ “Олімпiйськi надiї” (обидві – Полтава).

Довідка

Човен “Дракон” — великий 20-місний або 10-місний човен з головою та хвостом дракона. Попереду сидить барабанщик, який б’є у великий барабан, задаючи ритм веслярам. Двадцять веслярів сидять – по десять з кожного боку. На кормі перебуває стерновий.

Офіційні змагання проводяться на 10-місних і 20-місних човнах на дистанціях 200, 500, 1000 і 2000 метрів у чоловічому, жіночому і змішаному класах.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top