skip to Main Content

Визначили переможців обласного конкурсу юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна». Він проходив у закладах освіти Вінницької області. Очолювала журі директор обласної станції юних натуралістів Ольга Драгомирецька.

На обласний етап конкурсу надіслали 325 роботи. Він проходив у семи номінаціях. Найбільшу зацікавленість у юнаків і дівчат 7-17 років викликала категорія «Живий світ», де було представлено 96 робіт. Тут журі визначило одразу трьох переможців. Це Аліна Волощук (Маньківка), Дар’я Вітковська (Чернівці) і Кирило Москаленко (Сосонка, Вінницький район).

На категорію «Пейзаж» було надіслано 78 робіт. Тут перше місце посів учень Шляхівського ліцею (Джулинська сільради) Назар Скригонюк. Також журі визначило призерів у номінаціях «натюрморт», «жанрове фото», «пам’ятки архітектури», «репортажний портрет» і «експериментальне фото».

Учасників цього року було значно більше, ніж торік. Роботи переможців у кожній номінації будуть представлені у фіналі Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна», – розповіла координаторка конкурсу, завідуюча відділом обласної станції юннатів Олена Гайдей.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top