skip to Main Content

Як і в чому зустрічати Новий рік 2024

В народі кажуть: “Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш”. Правда чи це, чи ні, вирішувати-вам. Але ми віримо, що Новорічна ніч – це час коли можуть збутися найпотаємніші та найзаповітніші мрії.

За Китайським календарем прийдешній рік стане роком Зеленого Дерев’яного Дракона. Щоб задобрити символ року та залучити благополуччя, щастя та достаток, потрібно зустрічати Новий рік у відповідному вбранні.

Щасливим кольором 2024 року вважається зелений та смарагдовий  колір. Він імпонує міфічній істоті та вважається символом достатку, гармонії та оновлення життя.

Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік в зеленому вбранні, то рекомендується вибрати наряд з атласної тканини. Атлас був винайдений в Китаї, що ще більше завоює прихильність Дракона – головного символу Китаю. Атласна сукня смарагдового відтінку виглядає особливо розкішно.

Не варто соромитися й одягати зухвалі, розкішні, зелені наряди. Китайський дракон цінує сміливих людей. Тому для новорічного вечора можна одягнути наряд зеленого кольору з блискітками, стразами і масивними прикрасами.

Також 2024 рік можна зустрічати в червоному кольорі. Він притягує кохання та пристрасть. Вважається, що ті, хто зустрінуть Новий рік в червоному, знайдуть другу половинку або зміцнять стосунки зі своїми нинішніми партнерами. За словами експертів цей колір приверне у ваше життя божевільну пристрасть та шалене кохання.

Фіолетовий колір також є символом міфічної істоти.  Цей яскравий і щасливий колір повністю відповідає смакам китайського знака. В езотериці фіолетовий колір в одязі символізує духовну енергію і зцілення душевних ран.

Золотий – ще один колір, який рекомендується одягати на Новий рік. Наряд золотистого кольору приверне фінансовий достаток і матеріальне благополуччя у ваше життя у 2024 році.

Що не рекомендується одягати?

Експерти не рекомендують одягати білий, жовтий, коричневий і відтінки синього.

Не варто надягати на Новий рік сукні скромних бежевих, рожевих і блідих відтінків. Китайський Дракон не благословить скромних і непомітних людей.

Білі наряди на прийдешнє свято також не варто надягати. Такий колір навряд принесе у ваше життя щастя і удачу в наступному році.

Екстрасенс Олена Курилова зауважила, що рік буде дуже цікавим, але небезпечним.

Зелений Дракон – це міфічна істота, якої не існує. Це рік великої брехні, обману та голосних обіцянок в які не варто вірити. Потрібно вірити в дії, а не в слова. Це головний закон майбутнього року, – поділилася Олена.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
4.7 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top