skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Юні вінницькі баскетболістки розгромили всіх на обласному чемпіонаті  

Нестримні емоції, суворі настанови тренерів та жага до перемоги. Весь перелічений спектр зміг зібрати під одним дахом чемпіонат Вінницької області з баскетболу серед дівчат 2010 року народження та молодших. Він мав статус І етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної Ліги.

На старт вийшли шість команд. За допомогою  жеребкування вони були поділені на дві групи, де грали по колу. Матчі проходили на базі МСДЮСШОР з баскетболу.   

У півфінал вийшли чотири команди. Вінницька МСДЮСШОР розгромила Липовець з рахунком 33:3, а Бар поступився Тростянцю з результатом 13:24.

У грі за бронзу Бар переграв Липовець – 40:9. В фіналі Вінниця не залишила шансів Тростянцю – 36:5. Господарі майданчику виграли всі свої поєдинки із великими рахунками, тобто підтвердили свій клас. Команду чемпіонів підготували тренери Олександр Аносов і директор спортшколи Сергій Козанчук.      

Переможець та призери чемпіонату області були нагородженні грамотами обласного Департаменту гуманітарної політики і медалями Вінницької територіальної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос».  

Кожна команда налаштовувалася на перемогу. Але гра показала, хто найсильніший, – прокоментував Сергій Дусь, голова федерації баскетболу Вінницької області і головний суддя чемпіонату області.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top