skip to Main Content

Юні вінницькі баскетболістки розгромили всіх на обласному чемпіонаті  

Нестримні емоції, суворі настанови тренерів та жага до перемоги. Весь перелічений спектр зміг зібрати під одним дахом чемпіонат Вінницької області з баскетболу серед дівчат 2010 року народження та молодших. Він мав статус І етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної Ліги.

На старт вийшли шість команд. За допомогою  жеребкування вони були поділені на дві групи, де грали по колу. Матчі проходили на базі МСДЮСШОР з баскетболу.   

У півфінал вийшли чотири команди. Вінницька МСДЮСШОР розгромила Липовець з рахунком 33:3, а Бар поступився Тростянцю з результатом 13:24.

У грі за бронзу Бар переграв Липовець – 40:9. В фіналі Вінниця не залишила шансів Тростянцю – 36:5. Господарі майданчику виграли всі свої поєдинки із великими рахунками, тобто підтвердили свій клас. Команду чемпіонів підготували тренери Олександр Аносов і директор спортшколи Сергій Козанчук.      

Переможець та призери чемпіонату області були нагородженні грамотами обласного Департаменту гуманітарної політики і медалями Вінницької територіальної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос».  

Кожна команда налаштовувалася на перемогу. Але гра показала, хто найсильніший, – прокоментував Сергій Дусь, голова федерації баскетболу Вінницької області і головний суддя чемпіонату області.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top