skip to Main Content

За підсумками року нагородили «спартаківського» тренера Сергія Бакума

На підсумковому засіданні Вінницької обласної федерації хокею на траві вшанували найкращих хокеїстів на траві, тренерів і спортивних організаторів за підсумками 2023 року. Засідання вели віце-президенти обласної федерації хокею на траві Микола Касянчук та Ігор Волков.

Серед нагороджених був і тренер СДЮШОР з хокею на траві «Олімпія», засновник однойменного хокейно-спортивного клубу «спартаківського» клубу Сергій Бакум.

Приємно отримати нагороду за підсумками року. Нагороджують не кожен рік, а лише коли є досягнення. Зокрема, моя команда СДЮШОР «Олімпія» нині посідає п’яте місце в чемпіонаті України. Щодо ветеранського колективу, то взимку він не тренуватиметься. Поки ветерани підтримують форму самотужки. Поновимо спільні тренування навесні, – сказав Сергій Бакум.         

Хокейно-спортивний клуб «Олімпія» було створено в першу чергу для випускників СДЮШОР з хокею на траві. Після 23 років вони вже не мають права навчатися в спортшколі, але прагнуть продовжити тренування і виступи в змаганнях. Взагалі до клубу можуть вступати усі охочі віком від 16 років. Хокейно-спортивний клуб «Олімпія» одним із перших підписав угоду про співпрацю із нещодавно відродженою Вінницькою міською організацією спорттовариства «Спартак», яку очолює Едуард Михайлов.

Пресслужба Вінницької міської організації «Спартак»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top