skip to Main Content

«Зроби свій внесок у перемогу». На Вінниччині провели благодійний концерт

У селі Широка Гребля Самгородцької громади влаштували творчий захід під назвою «Зроби свій внесок у перемогу». Він проходив у Будинку культури.  

Організатори пригощали глядачів смачною юшкою та збирали кошти на допомогу ЗСУ.  Хвилиною мовчання згадали чотирьох героїв із Широкої Греблі, які загинули на фронті. Їх світлини були виставлені перед сценою. А ще організатори поіменно згадали всіх односельчан, які нині боронять Україну. 

        

У концертній програми взяли участь запрошені гості   — 13 членів колективу художньої самодіяльності підприємства незрячих на чолі із Наталею Слюсарчук і працівники обласного центру культури «Щедрик».

Звучали авторські твори вимушеного переселенця із Маріуполя Богдана Коваля, оригінальні композиції Олександра Войтка тощо. Можна було почути й народні пісні і твори сучасної української естради.  Також на сцені виступали аматори місцевого Будинку культури. Зокрема, дует «Сузір’я»  —  Ольга Балецька і Петро Остапчук.       

Окрім пісень, у програмі була й поезія. Власні вірші читала відома незряча поетеса із Козятинщини Людмила Дворніцька. Також віршовані рядки на військову і патріотичну тематику декламувала Ольга Балецька.

На завершення вся глядачі разом із артистами хором проспівали відому композицію «Черемшина». Це сприяло підняттю духу і настрою людей.          

 — Концерти нашого творчого колективу психологічно допомагають вінничанам під час війни, налаштовують їх на оптимізм. Адже в його програмі багато патріотичних і традиційних українських пісень, — прокоментував директор вінницького підприємства УТОС Костянтин Ільніцький.      

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top