skip to Main Content

Вінниця сьогодні прощається із загиблим героєм Геннадієм Панковим

Вінницький електромонтер з обслуговування підстанцій Геннадій Панков, 1976 року народження, трагічно пішов із життя на фронті. Про це повідомляє АТ «Вінницяобленерго».

31 січня цього року у боях на Сході загинув син Геннадія Сергійовича – 26-річний Костя Панков. У день поховання сина довелося ховати ще й тещу, серце якої не пережило смерті онука. Тепер в бою на Сході загинув і сам Геннадій Сергійович.  

25 років свого життя він віддав мирній праці в енергетиці. Страшенно любив свою роботу, був професіоналом своєї справи. Починав трудову діяльність у службі підстанцій 35 кВ і вище Вінницьких центральних електричних мереж ДАЕК «Вінницяобленерго». Одразу після навчання в ВПТУ №11 (1994р.) і служби в лавах Української Армії (1996 р.). Працював спочатку електрослюсарем з ремонту устаткування розподільних мереж, а згодом і, до останнього мирного дня, електромонтером обслуговування підстанцій міського кільця.

27 лютого 2022 року Геннадій Панков долучився добровольцем до Збройних Сил України. Міг би і досі працювати, адже, відповідно до своєї посади мав бронь, інформують у ПАТ «Вінницяобленерго».

«Січ ньюс» висловлює співчуття  рідним і близьким загиблого. В першу чергу дружині Геннадія Сергійовича – Світлані Василівні, яка свого часу також працювала в обленерго інженером служби підстанцій, та донечці Христині, 2007 р.н.

Прощання з героєм відбудеться сьогодні, 12 липня, о 14.00 за адресою у Вінниці: вул. Генерала Арабея, 1. Поховання  – о 15.00 на «Алеї Слави» кладовища Сабарів.

«Січ Ньюс»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top