skip to Main Content

«Барвінок» вразив глядачів на фестивалі у Кельце. ФОТО

Харцерський фестиваль культури шкільної молоді є одним з найбільших та наймасштабніших фестивалів в Польщі.  Він традиційно проходить у місті побратимі Вінниці м.Кельце. Днями за участі вінницьких танцюристів він відбувся у величезному амфітеатрі заповідника “Кадзєльня”, який вміщує майже 6 тисяч глядачів.

Знайомство іменитого вінницького ансамблю танцю “Барвінок” та харцерського фестивалю відбулось майже 25 років тому на 26-у фестивалі. За ці роки “Барвінок” багато разів приймав участь, і як конкурсант, і як спеціальний гість.

-“Барвінок” є володарем 3-х переможних статуеток польського фестивалю “Золота ялинка” та спеціальних подарунків. Саме тут ми познайомились із багатьма талановитими колективами з Польщі, дружбою з якими надзвичайно пишаємось, – каже керівник «Барвінка» Петро Бойко.   

На ювілейному, 50-у, харцерському фестивалі культури шкільної молоді рівень майстерності вінницьких танцюристів незмінно вражав глядачів.  

-Зокрема, на концерті “Господарів фестивалю для гостей”, на якому традиційно виступають лише колективи, для яких Кельце є рідним домом. Також «Барвінок» приймав участь у різноманітних офіційних прийомах, заходах та акціях на різних майданчиках в рамках святкування 65-річниці партнерства міст-побратимів Вінниці та Кельце, – додав Петро Бойко.   

«Січ ньюс», фото надано Петром Бойком

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top