skip to Main Content

Благодійний фонд патріотів “Інвіктус” збирає речі для допомоги військовим

Військові ЗСУ завжди потребують підтримки, і не завжди це обмежується тільки фінансовими внесками. Часом важливішим є забезпечення бійців необхідними речами та інструментами. Саме це роблять волонтери, які несуть військовій передовій необхідну допомогу. Благодійний фонд патріотів “Інвіктус” збирає потрібне для військових, які знаходяться на передовій лінії оборони України. Вони попросили підтримки у зборі різних необхідних речей та інструментів, які допоможуть їм в повсякденній діяльності й  безпеці.

Серед запитаних речей є такі необхідні предмети, як сокири, скоби для брусів, мішки (зелені), лопати (американки), бензопили, молотки, скотч (прозорий), папір А4, клейонка в рулонах, запасні ланцюги для бензопил, масло для бензопил, консерви (різні), вологі серветки, туалетний папір, газові балончики, плити під газові балончики, ізострічки, утеплювач ламінований (тепловідбивний), окопні свічки, пончо та спальні мішки (зимні).

Також військовим потрібні автівки, адже через складні умови та постійні обстріли вони швидко стають непридатними для використання. Транспортні засоби допоможуть забезпечити мобільність та швидкість реакції на передовій лінії, що може врятувати життя й підвищити загальну ефективність операцій.

Ми закликаємо всіх, хто може, приєднатися до цієї благородної справи та надати допомогу бійцям, які щоденно ризикують своїми життями на фронті. Ваша допомога може бути рішучим чинником для збереження життя та здоров’я наших захисників.

Якщо у вас є можливість принести якісь речі зі списку, будь ласка, завітайте за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна 43, офіс 49. Він відкритий з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00. Також ви можете зв’язатися з організаторами за телефоном 073-577-00-77. Або можна перерахувати будь-яку суму за реквізитами Інвіктус — Терміновий збір для нашої перемоги (invictus.com.ua)

Спільно ми можемо зробити більше та підтримати наших героїв на фронті. Дякуємо за вашу допомогу та підтримку!

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top