skip to Main Content

Чемпіонка світу з фітнес-бікіні Наталя Гнидюк розповіла про свій шлях до успіху

Вінничанка Наталя Гнидюк, яка стала триразовою чемпіонкою світу з фітнес-бікіні (різновид бодібілдингу), розповіла «СічНьюз» про свій шлях до успіху і труднощі, з якими зустрічалася. А також про те, як досягти своїх цілей. Днями Наталя повернулася з відкритого чемпіонату України WABBA 2023, де виборола дві золотих, одну срібну й бронзову медаль в абсолютній категорії.

Наталя з дитинства займається спортом. Спочатку це були танці. Але дівчина завжди любила підтягуватися, віджиматися і тягати щось важке.

Бодибілдингом я почала займатись три роки тому. Натрапила в інтернеті на спортсменку Марію Бурлаку (триразову чемпіонку світу і Fitness bikini), яка мене надихнула, – розповідає Наталя.

На той час вона навчалася на тренера у одному із спортклубів Вінниці, де готувалась до перших змагань.

Готувалась я чотири місяці. Спочатку два місяці я набирала вагу (для збільшення м’язової маси), приблизно вісім кг. А потім ще два місяці сушила підшкірну жирову тканину, і скинула майже десять кг, – розповідає Наталя.

Спортсменка вважає, що найважливіше в досягненні успіху – дисципліна.

Дисципліна в харчуванні, тренуваннях і організації свого дня. Свій день я починаю з планування, коли я буду тренуватися, приймати їжу. Й відштовхуючись від цього планую свою роботу і всі інші справи. На першому місці в мене підготовка до змагань. Все інше – другорядне, – додає спортсменка.

На шляху до успіху Наталя Гнидюк зустрічалася з різними труднощами, але до них вона ставиться позитивно. Жінка каже, що від стресу нікуди не дінешся. Хвилювання будуть завжди, але вона налаштовується на те, щоб отримати від виступу на сцені задоволення. Для неї це, як танець, від якого вона “кайфує”

Взагалі я сприймаю труднощі у своєму житті, як новий крок – для того, щоб я стала ще сильнішою і кращою, – розповідає Наталя.

Також Наталя поділилася порадами для тих, хто хоче досягти своїх цілей:

Якщо у людини є ціль, велике бажання і віра в перемогу, то вона обовʼязково досягне своєї мети. Можливо, не одразу. Головне вірити, йти до своєї цілі й не зупинятись.

Наталю надихає її син. Вона хоче бути прикладом для нього. А підтримка мами та сестри, які завжди її підтримують і вірять в перемогу, мотивує до ще більших досягнень.

Яна ТИХОЛАЗ,”СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top