skip to Main Content

Вінничанин вбив співмешканку

Під час конфлікту 25-річний мешканець Хмільницького району спричинив тілесні ушкодження 25-річній односельчанці, з якою спільно проживав у орендованій квартирі міста Вінниці. Потерпіла через декілька місяців померла у лікарні. За скоєне правопорушникові загрожує до 10 років ув’язнення. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області

За попередньою інформацією слідства, під час побутового конфлікту зловмисник наніс своїй співмешканці множинні тілесні ушкодження в ділянку тулуба та голови. У зв’язку із погіршенням стану здоров’я жінка була госпіталізована та згодом померла у лікарні. За висновками судмедексперта, смерть потерпілої настала внаслідок побиття. Правоохоронці провели низку слідчих дій та зібрали докази причетності співмешканця потерпілої до скоєного правопорушення.

Слідчі обласного главку поліції повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top