skip to Main Content

Чутки про смерть Путіна: більше половини вінничан не вірять у неї  

Днями Україну сколихнула новина про ймовірну смерть президента росії володимира путіна. Ця інформація поширилася в соціальних мережах і деяких ЗМІ, але не була підтверджена офіційними джерелами. Сайт «СічНьюз» провів опитування серед вінничан, щоб дізнатися, як вони ставляться до цієї новини.

Отже, 56,1% вінничан не вірять у смерть путіна. 30,3% вагаються, чи це правда. А 13,6% вірять, що диктатор путін мертвий.

Більшість експертів також заперечують цю новину. Вони вважають, що це може бути фейк, розісланий російською владою для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні.

Хоча новина про смерть путіна була б приємною для  українців, важливо ставитися до неї з обережністю. Не варто довіряти неперевіреним джерелам інформації.

Старий і хворий

Попри те, що новина про смерть путіна не була підтверджена, не можна не помітити, що російський диктатор старий і хворий. Йому 70 років, і він страждає від ряду хронічних захворювань, зокрема, раку.

У червні 2023 року президент рф  був помічений з набряклими ногами і обличчям. Це може бути ознакою серйозного захворювання.

Також він часто зникає з публічного поля на кілька тижнів. Це може бути пов’язано з його поганим здоров’ям.

Хоч новина про смерть путіна не була підтверджена офіційно, українцям не слід засмучуватись, адже він також не вічний.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top