skip to Main Content

Дітям загиблих вінницьких військових вручили іменні обереги

«Бойове братерство України» у Вінниці вручило іменні обереги дітям загиблих військових. Загалом відзнаку у день Збройних сил України та Святого Миколая отримали 41 дитина.

У заході взяли участь учасники спілки «Бойове братерство України». Ветерани війни, волонтери, чинні воїни, медики, представники духовенства та бізнесу, об’єднані метою вшанувати пам’ять та підтримати сім’ї загиблих захисників.

До Вінниці завітав і президент спілки “Бойове братерство України” Павло Жебрівський, ініціатор  цієї благородної ініціативи.

“Бойове братерство України” видає обереги із 2019 року. За нашими підрахунками, маємо виготовити ще понад 100 тисяч «сердець» для дітей України. Цей кулон не просто прикраса, а оберіг, який битиметься в унісон з серцем дитини, – каже Павло Жебрівський.

Іменний кулон виготовлений зі срібла у вигляді серця, яке обрамлене терновим вінком з “краплиною крові”. На звороті є прізвище та ім’я загиблого військового.

Початок заходу був важливим і урочистим – гімн України та хвилина мовчання, щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя за мир та свободу нашої країни. Діти, які отримали обереги, висловили свою вдячність, присвячуючи пісні та танці військовим, які стоять на захисті України.

Представники “Бойового братерства України” обіцяли продовжувати підтримувати дітей загиблих воїнів. Павло Жебрівський особисто звернувся до родин загиблих воїнів із запевненням продовжувати докладати зусиль, щоб жертва їхніх близьких не була даремною. Він наголосив, що саме самовідданість воїнів дає можливість кожній українській дитині мріяти про майбутнє на власній мирній землі.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top