skip to Main Content

До новорічних свят відкрилась виставка-продаж «Дарунок з вінницькою душею»

Із 21 листопада у виставковій залі колекцій та мініатюр вінницького Музею моделей транспорту стартував проєкт «Дарунок з вінницькою душею». Це унікальна виставка-продаж виробів місцевих майстрів та майстринь народної творчості, об’єднаних на платформі подарунків «BYVI», інформує сайт Вінницької міськради.

Експозиція буде доступною для відвідувачів півтора місяці – до 7 січня. Тематика святкова – представлені на ній сувеніри нагадуватимуть про наближення різдвяних та новорічних свят. Тож якщо ви лише збираєтесь з думками, що подарувати рідним і близьким, навідатись сюди точно буде не зайвим.

Вінницькі майстри та майстрині представлять ялинкові прикраси, виконані у різних техніках: валяння, петриківського розпису, в’язання тощо. Буде дуже багато фетрових ялинкових іграшок. А ще популярні з минулого сезону янголята та мікровишивка (як у вигляді прикрас у подарунок коханим, так і кульки на ялинку).

Новинкою стануть маленькі і великі гноми, віночки на двері, а також серія унікальних різдвяних мотанок із козою. Крім того, вінничани побачать дуже незвичні ялинки-магніти, а ще м’які ялинки-дракони. А оскільки за китайським календарем наступний рік буде роком дерев’яного дракона, то майстри платформи «BYVI» представлять багато сувенірів із деревини.

Експозиція буде змінюватись та поповнюватись. Для відвідувачів виставки-продажу вхід до Музею моделей транспорту буде безкоштовним.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top