skip to Main Content

«Довели до серцевого нападу»: співвласниця «Форуму» – про скандал навколо “MJclub”

Співвласниця вінницького торгового центру «Форум» Лариса Тєлєга ексклюзивно для сайту «СічНьюз» прокоментувала скандал, який розгорівся навколо клубу”MJclub”. Він орендує у неї приміщення.   

Прийняли тисячі біженців

Нагадаємо, нещодавно інтернет сколихнула новина про те, що цей клуб відкрився в ніч з 23 на 24 лютого. Людей обурило те, що молодь танцює та веселиться в такий складний час. Ввечері мітингарі зібралися, щоб пояснити неприпустимість такої поведінки.

Дійсно, багато пліток і чуток розповсюджується навколо кафе-клубу, який зараз має назву “MJclub”. В період війни ми надали населенню укриття, де знайшли прихисток тисячі людей. Приміщення утримувалося за власний кошт і потребувало ремонту, – розповіла співвласниця  ТЦ «Форум» Лариса Тєлєга.

Також жінка додала, що після того, як приміщення закладу привели у задовільний стан, вирішили здати в оренду.

Ми пересвідчились, що багато закладів в місті працює в різних форматах. І для кожного знаходиться своя аудиторія. Наскільки мені відомо власниця клубу працює до 23:00 і дотримується комендантської години, – коментує Лариса.

Відзначали День народження   

Жінка зазначає, що 24 лютого Дня жалоби оголошено не було, й всі заклади працювали у звичному режимі. У власниці закладу цього дня був День народження. Вона запросила своїх друзів та знайомих на святкування.

Складається враження, що люди, які прийшли на мітинг під стіни клубу, взагалі не хотіли нічого чути. Поводили себе брутально, грубо та нецензурно. Погрожували власниці та працівникам і провокували персонал на бійку. Чим довели власницю до серцевого нападу, і їй довелося викликати швидку, – додає жінка.

Персонал закладу також прокоментував ситуацію.

Відвідувачі клубу – звичайні молоді люди. Вони вдень вчаться чи працюють, переймаються ситуацією у країні та беруть участь у благодійних акціях. Але це не виключає, що людина може обрати заклад, якій їй більше подобається для відпочинку, – розповідає персонал клубу.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
2.8 5 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top